Despre noi

Cine suntem ?

Sport Team Events s-a nascut din dorinta de a le oferi practicantilor si iubitorilor sportului posibilitatea de a participa la competitii, de a se angrena diverse programe sportive, de a socializa

Fie ca vorbim de copii, de junior, de seniori, de amatori sau profesionisti, Sport Team Events a devenit un brand in domeniul sportului rege.
Sport Team Events organizeaza cele mai mari turnee pentru copii din capitala ( Summer Cup si Fotbal Festival Cup, ajunse la a III a editie) dar si turnee dedicate adultilor.

…2 aprilie 2007, a avut loc primul antrenament al scolii de fotbal Sport Team Bucuresti. Mult entuziasm,multa ambitie,multa pasiune…si doar un singur copil prezent in acea zi, fapt ce nu ne-a descurajat nicicum, din contra, am continuat cu aceeasi ambitie acest proiect. Dupa acesti 7 ani, avem satisfactia ca ne-am atins si chiar depasit obiectivele propuse..prin cele 20 de grupe de copii si juniori care reprezinta Academia de fotbal Sport Team Bucuresti. La fel ca si in prima zi, suntem daruiti intru totul activitatii de formare sportiva a copiilor care indragesc acest sport.


Bd. Marasti, nr. 59, Sector 1, Bucuresti
(in incinta USAMV – Facultatea de Agronomie)

 0761 266 014

 office@sportteamevents.com

Zilnic 9:00-20:00