Summer Cup 2015 a ajuns la final !

Peste 120 de echipe din Bucuresti si din tara, 8 categorii de varsta si 5 zile de spectacol fotbalistic oferit de cei mici reprezinta definitia perfecta pentru editia a IV-a a competiei SummerCup 2015 organizata de SPORT TEAM EVENTS in colaborare cu Academia de fotbal Sport Team si Federatia Romana de Fotbal.Fotbalul juvenil este pe o panta ascendenta iar astfel de turnee au scopul de a contribui la evolutia celor mici in drumul lor pentru performanta.

Partenerul oficial LEGO Romania a fost prezentat pe toata perioada evenimentului si i-a binedispus pe copii. La standul de distractie fiecare dintre ei „construind o lume plina de imaginatie”. Mascotele nu au lipsit nici ele iar micii fotbalisti au facut poze cu acestea si s-au intrecut in concursuri.

Dorim sa multumim celor care au fost alaturi de noi la acest eveniment in frunte cu echipele participante, domnii antrenori, parintii fara de care stim ca nu ar fi fost posibila prezenta copiilor, spectactorilor si sustinatorilor care au fost incantati de meciurile disputate si de prestatile celor mici, partenerului oficial LEGO Romania, conducerii Academiei de fotbal Sport Team, staffului organizator si tuturor persoanelor implicate in acest eveniment menit sa produca o imbinare intre fotbal si divertisment conducand astfel spre bucuria celor mici.

Pe site-ul nostru SportTeamEvents la sectiunea competitii/summercup/rezultate veti gasi cele 3 echipe castigatoare pe fiecare categorie de varsta, cel mai bun portar si cel mai bun marcator pe fiecare categorie de varsta.

Felicitam toti copiii care au participat pentru ca toti sunt niste invingatori,
jocul fiind mai important decat rezultatul.

Comments

comments